MERCEDES VIANO 7 LOCURI

Caracteristici masina:

Clasa: Hatchback
Portiere: x5
Locuri: x7
Cutie viteze: automata
Carburant: diesel
AC: AC automat
Caracteristici: ABS, ESP, Calculator de bord, Navigare, Echipare de iarna, Statie CB, Airbag sofer, Airbag pasager, ABS, Geamuri electrice, Piele, Xenon,
Pentru a rezerva masina va rugam sa faceti click pe butonul "rezerva acum" si apoi sa completati formularul de mai jos. Asigurati-va ca in chenarul galben scrie corect marca masinii.

rezerva acum

Preturi de inchiriere:

Pret 1-3 zile: 80 €
Pret 4-7 zile: 75 €
Pret 8-14 zile: 70 €
Pret 15-21 zile: 65 €
Pret >22 zile: 60 €
Tel: 0727 817 217

GARANTIE 500EURO ***Oferta Speciala Weekend: de Vineri ora 9:00 pana Luni ora 17:00 OFERTA NEGOCIABILA PENTRU TERMEN LUNG

MERCEDES VIANO 7 este cea mai indicata masina de inchiriat  in cazul in care doriti sa calatoriti impreuna cu prieteni sau cu familia intr-o calatorie lunga  sau pentru a face o excursie. MERCEDES VIANO 7 este o masina foarte spatiosa unde cu siguranta vor incapea toti membrii familei sau prietenii dumneavostra, care vor beneficia de mult confort si siguranta.

Noi va punem la dispozitie aceasta masina de inchiriat la orice ora in cazul in care doriti sa apelati la compania noastra de inchirieri auto. MERCEDES VIANO 7 este una ditre cele mai cautate masini de inchiriat datorita locurilor si spatiului mare de depozitare de care dispune. Puteti inchiria si dumneavostra un MERCEDES VIANO 7 pentru a va bucura de toate avantajele ce le ofera si  de o experienta de neuitat.

Rezerva acum:

Masina selectata:

[ doresti alta masina? ]
* pentru a selecta masina dorita, fa click pe butonul rosu "rezerva acum" din pagina masinii respective.

Data ridicarii:

Locatie ridicare:

Data returnarii:

Locatie returnare:

Numele: *

Telefon: *

Adresa de email *

Alte detalii