AUDI A5 COUPE

Caracteristici masina:

Pentru a rezerva masina va rugam sa faceti click pe butonul "rezerva acum" si apoi sa completati formularul de mai jos. Asigurati-va ca in chenarul galben scrie corect marca masinii.

rezerva acum

Preturi de inchiriere:

Pret 1-3 zile: 74 €
Pret 4-7 zile: 70 €
Pret 8-14 zile: 67 €
Pret 15-21 zile: 65 €
Pret >22 zile: 65 €
Tel: 0727 817 217

CLIMATRONIC, PIELE, computer bord, pilot automat, jenti aliaj 18, full electric, radio cd. GARANTIE 700EURO ***Oferta Speciala Weekend: de Vineri ora 9:00 pana Luni ora 17:00 ***…….OFERTA NEGOCIABILA PENTRU TERMEN LUNG 

 

Doriti sa inchiriati o masina deosebita pentru calatoriile dumneavoastra? Atunci inchiriati AUDI A5 COUPE, deoarece aceasta masina este cea mai buna alegere. AUDI A5 COUPE este o masina eleganta, puternica si plina de personalitate care poate sa impresioneze oriunde v-ati duce. Datorita faptului ca este o masina excelenta, AUDI A5 COUPE este una dintre cele mai cautate masini din parcul nostru cu masini de inchiriat. AUDI A5 COUPE este foarte spatioasa si dispune de dotari de ultima generatie care o sa va ofere multa siguranta si confort.

Pretul de inchiriere AUDI A5 COUPE este unul destul de avantajos in comparatie cu avantajele care le ofera. Daca veti alege compania noastra de inchirieri auto pentru a  inchiria aceasta masina puteti fi siguri ca veti beneficia de cele mai bune oferte si  preturi de pe piata.

Rezerva acum:

Masina selectata:

[ doresti alta masina? ]
* pentru a selecta masina dorita, fa click pe butonul rosu "rezerva acum" din pagina masinii respective.

Data ridicarii:

Locatie ridicare:

Data returnarii:

Locatie returnare:

Numele: *

Telefon: *

Adresa de email *

Alte detalii